Què fem

Ajudem a créixer a marques, negocis i institucions de diferents escales, tant a nivell local com a internacional. Creiem en els conceptes clars que es recolzen en la senzillesa formal com a via més eficaç de comunicació i amb la idea que les solucions perduren en el temps.
D’altra banda, ens agrada emprendre projectes personals amb la finalitat de cercar noves formes de comunicació i transmetre l’entusiasme que sentim pel que fem.

Fase, estudio de diseño gráfico en Valencia.

Com ho fem

Ens comprometem per complet amb els nostres clients i els seus projectes. Creiem que els millors resultats s’aconsegueixen gràcies a la col·laboració, per açò diem que treballem amb els nostres clients i no per a ells. ja que entenem l’estratègia com un dels pilars dels nostres treball, estudiem el context i els objectius abans de començar i tractem de donar solucions originals i atractives però, en primer lloc, raonades i eficaços.

Fase, estudio de diseño gráfico. Cristina Alonso y Raül Vicent

L’estudi

Després d’una trajectòria de més de 10 anys en l’estudi Nadadora, Cristina Alonso s’uneix a Raül Vicent per a fundar Fase. La nostra estructura ens permet involucrar-nos per complet en cada etapa del projecte i treballar estretament amb els nostres clients. Així mateix comptem amb una xarxa estable de proveïdors i col·laboradors en totes les àrees entre el món imprés i el digital.

La nostra aspiració és crear relacions duradores amb els nostres clients, així com connectar amb l’usuari final i participar positivament en la nostra societat.

Serveis

Identitat de marca

Logotips, estratègia de marca, sistemes d’identitat.

Comunicació

Direcció d’arte, disseny gràfic, campanyes, tipografia a mesura.

Impressió

Packaging, revistes, llibres, catàlegs, cartells.

Digital

Webs, apps, publicacions digitals.

Espais

Exposicions, señalització, stands, gràfica per a interiors.